Google AdWords

Online adverteren met Google Adwords.

Eén van de meest voorkomende vormen van online adverteren gebeurt met het advertentieplatform Google Adwords. Hiermee maak je je advertenties zichtbaar voor potentiële klanten wanneer zij net op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Adwords is opgesplitst in 2 kanalen: het zoeknetwerk en het display netwerk.

Adverteren in het zoeknetwerk.

Je advertenties worden weergeven boven of onder de natuurlijke resultaten van Google in de vorm van tekst. Om je advertenties zo goed mogelijk te laten presteren zorgen wij voor maandelijkse monitoring en optimalisatie. Zo halen wij het uiterste uit je klikbudget zodat elke eurocent juist wordt besteed.

Adverteren in het Display Netwerk.

Je advertenties worden weergeven op relevante websites via het “Google Display Netwerk” via Adwords. Deze advertentiestrategie is vaak geschikt voor branding of remarketing. Hierbij kan je adverteren in de vorm van afbeeldingen, rich media, video's, ... Bereik nieuwe klanten die allicht interesse hebben in je aanbod tijdens ze online surfen op andere websites.

Remarketing

Het inzetten van Remarketing kan een belangrijk onderdeel zijn om je verkoopscijfers te stimuleren. Via Remarketing kan je tekst en beeld advertenties weergeven aan mensen die eerder uw website hebben bezocht, e-mailadres hebben verstrekt, bepaalde pagina’s hebben bekeken enz…

Wij helpen je graag verder!

Wil je een second opinion over reeds lopende advertenties?
Graag inzicht over hoe je alles naar een hoger niveau tilt?
Zit je met vragen omtrent online marketing?

Contacteer ons vrijblijvend voor een test of voorstel op maat!