Remarketing

Wat is remarketing?

Remarketing is een strategisch onderdeel van online adverteren via Google Adwords of social media. Hiermee bereik je opnieuw je website bezoekers met een gerichte boodschap in de vorm van online advertenties afgestemd op je doel. Jouw doel kan bijvoorbeeld zijn om meer reservaties, contactaanvragen of online verkopen te genereren via je website. Hierbij helpt Remarketing om website verlaters terug te “lokken” naar je website om hun conversie te voltooien.

Remarketing in Google Search

Hiermee geef je je advertenties weer in het zoeknetwerk van Google in de vorm tekst. Een goede remarketing campagne zou bijvoorbeeld een gerichte boodschap kunnen weergeven aan website verlaters die eerder specifieke pagina's hadden bekeken van uw website.

Remarketing in het display netwerk

Hiermee geef je je advertenties weer in het Display Netwerk van Google in de vorm afbeeldingen, bewegende beelden of video's. Het Google Display Netwerk (GDN) omspant meer dan twee miljoen websites en is de geschikte manier om je eerdere website bezoekers opnieuw te bereiken tijdens ze surfen online.

Wij helpen je graag verder!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.