Social Media Marketing

Jouw boodschap brengen waar jouw doelpubliek zich reeds bevindt.

Hoeveel percent van jouw online tijd (ook mobiel) spendeer jij aan Social Media?
Bij de meerderheid van de bevolking is dit het grootste deel. Het is een plaats waar je klanten leren, zoeken, ontdekken en beslissen.

Micro content

Micro-content zijn berichten (incl. afbeeldingen of video) die specifiek ontwikkeld worden voor het platform waarop ze moeten presteren. Met respect voor de details die de gebruikers gaan "triggeren" en hoe ze zich hier rond gedragen. Elk sociaal netwerk heeft namelijk zijn eigen "cultuur". Om dit te verwezenlijken wordt o.a. rekening gehouden met zowel het grafische aspect als de juiste toon van de teksten tot de timing waarop de content geplaatst wordt.

Advertentie management

Jouw advertenties en micro-content professioneel creëren en ervoor zorgen dat deze terecht komen bij de mensen die jij wilt bereiken, daar draait het om. Social Media kanalen kennen hun publiek als geen ander waardoor we samen zeer specifiek kunnen gaan richten op bvb. locatie, interesses, geslacht, etc. Zelfs alle bezoekers die bvb. het afgelopen jaar jouw website bezocht hebben gaan targetten d.m.v. "remarketing" is mogelijk. Door continu jouw advertenties en doelpublieken te onderhouden zorgen we er samen voor dat er geen enkele cent verspild wordt.

Berichten opvolgen

Social Media zou geen Social Media zijn als er geen klanteninteractie zou zijn. De berichten op en naar jouw pagina’s worden op regelmatige basis opgevolgd om zo een hoog niveau van klantenservice te bieden. Interactie zorgt voor binding, mensen hebben het gevoel gehoord en erkend te worden. En tevreden klanten zorgen voor nog meer klanten.

Social Analytics

De tijd dat hele budgetten werden uitgeven aan advertentiecampagnes zonder te weten wat het opleverde is voorbij. Eén van de voordelen van online adverteren is dat alles geregistreerd wordt, en dan bedoelen we ook echt alles. Het mooie van het verhaal is dat je al deze info maandelijks in jouw inbox ontvangt. Deze maandelijkse rapportages bevatten, afhankelijk van de doelstellingen die we eerst samen bepalen, resultaten zoals bereik, likes, clicks naar jouw website, betrokkenheid bij berichten, etc.

Wij helpen je graag verder!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.