Blog

Google start met het uitrollen van de “click to message” extensie in Adwords.

Extensies in Google Adwords geven adverteerders tal van voordelen om hun conversies te verhogen. In de komende weken zal Google de nieuwe “click to message” extensie uitrollen waarin adverteerders rechtstreeks in contact kunnen komen met potentiële klanten via SMS.

Lees verder

6 Tips om je eindejaarsproducten aan te prijzen bij lokale shoppers

In de aanloop naar de feestdagen gaan veel mensen nog lokaal 'op jacht' naar het ideale geschenk voor onder de kerstboom. Gezellig shoppen of last-minute nog naar de winkel, hier zijn 6 tips die jou helpen om deze lokale shoppers te bereiken en ze naar jouw zaak te lokken.

Lees verder

Remarketing naar bezoekers van je concurrenten, een slimme zet?

Remarketing is een onmisbaar onderdeel van een succesvolle Adwords campagne. Hiermee bereik je mensen die je site eerder hebben bezocht of een bepaalde actie hebben ondernomen op je website. Je kan vervolgens lijsten van bezoekers samenstellen om ze te opnieuw te laten terugkeren naar je website om een conversie te voltooien.

Lees verder

Google Penguin 4.0

Penguin is een aanvulling op het algoritme van Google en beoordeelt de kwaliteit van links tussen websites. Je kan het bekijken als een soort filter om misbruik van links tegen te gaan. Op 23 september 2016 kondigde Google hun 4e grootste Penguin update aan genaamd Penguin 4.0. Deze update zal consistent en periodiek zijn waardoor er geen grote Penguin updates meer zullen volgen.

Lees verder

Snapchat introduceert Herinneringen om Snaps en Stories op te slaan

Snapchat introduceert Herinneringen, een manier om je Snaps en Verhalen op te slaan en later opnieuw te bekijken en/of delen. Je kan omhoog swipen wanneer je op het snapchat camera scherm bent om je Herinneringen te openen. Van daaruit kan je dan je reeds bewaarde snaps zien of ze opzoeken door keywords in te typen.

Lees verder

Meer Soundcloud fans met deze 5 tips!

Soundcloud heeft in totaal 175 miljoen unieke maandelijkse luisteraars wereldwijd. Een geschikte opportuniteit dus om je audio content de wijde wereld in te sturen. Echter is er nog steeds de uitdaging om je potentiële luisteraars te kunnen bereiken. In dit artikel geven we je 5 praktische tips mee die je zullen helpen met het uitbreiden van je soundcloud profiel.

Lees verder