Snapchat introduceert Herinneringen om Snaps en Stories op te slaan

geschreven door Jonathan Swyns op 10 augustus 2016.

Snapchat introduceert Herinneringen, een manier om je Snaps en Verhalen op te slaan en later opnieuw te bekijken en/of delen.

Je kan omhoog swipen wanneer je op het snapchat camera scherm bent om je Herinneringen te openen. Van daaruit kan je dan je reeds bewaarde snaps zien of ze opzoeken door keywords in te typen.

Herinneringen

Je kan je Herinneringen gebruiken om nieuwe Snaps en Stories te creëren. Bvb, volgens snapchat kan je Herinneringen gebruiken om een verjaardag te vieren door Snaps van een vorige verjaardag opnieuw te delen.

Wanneer je een oudere Snap uit Herinneringen deelt (langer geleden dan 24u dus) dan zal er een frame rond je snap te zien zijn zodat het duidelijk is voor al jouw vrienden dat ze een oudere foto bekijken.

Als laatste kan je ook Herinneringen opslaan in een privé ‘For My Eyes Only’ sectie.

In een blog post van Snapchat zelf werden ook deze details vermeld

Herinneringen zijn backed up door Snapchat. We maken echter geen backup van foto’s of video’s van je fotoalbums, tenzij je er een gebruikt om een nieuw Verhaal te maken of je een foto of video toevoegt aan ‘My Eyes Only’. In dat geval houden we wel een backup bij van de foto of video dat je gebruikt hebt.

Snapchat zegt dat Herinneringen geleidelijk aan zal uitrollen naar zijn gebruikers, ‘selectief over de komende maand ongeveer’. Je ontvangt een chat van Team Snapchat wanneer de feature beschikbaar wordt voor jou.

Bron afbeelding: Dean Drobot / Shutterstock.com

Jonathan is zaakvoerder en online marketing consultant van Skillmedia. Zijn takenpakket bestaat voornamelijk uit online media planning, strategie en consultancy van alle Social Media diensten binnen Skillmedia.
snapchat social
« Terug naar overzicht