Conversie Optimalisatie

Verander website bezoekers in klanten.

Conversie optimalisatie of CRO wordt bij Skillmedia meestal ingezet als een vervolg op Online Adverteren of SEO. Wat als je de juiste bezoekers aantrekt maar ze niet converteren? Waar en waarom haken potentiële klanten af en wat drijft hen tot een conversie? Aan de hand van verschillende tools verkrijgen we meer inzichten in deze vragen om hypotheses op te stellen, te testen en te implementeren.

 

Inzichten verkrijgen

Kijk hoe bezoekers écht omgaan met je website en verkrijg data gedreven inzichten. Denk aan: Analytics, Heatmaps, recordings, formulier analyse, conversie funnels enz...

Hypothese uitwerken

Ongetwijfeld de belangrijkste fase van CRO. Op basis van nieuwe inzichten komen we tot een idee / hypothese om uw conversie killers aan te pakken.

Testfase

Na de hypothese creëren we een testplan. In deze fase maken we de verschillende varianten om te testen in samenwerking met uw developer. Technische of UX problemen kunnen onmiddellijk worden geïmplementeerd.

Implementatie

Na de testfase analyseren we de prestaties om vervolgens te een vervolgtest te voeren, implementeren en toe te passen op andere online marketing diensten zoals bijvoorbeeld Adwords campagnes.