Kickstart je online marketing met een digitale strategie op maat.

DIGITALE STRATEGIE

Een digitale strategie omvat alle belangrijkste aspecten en analyses die nodig zijn om je op weg te helpen.  Welke doelgroep willen je bereiken? Welke kanalen gebruiken we en hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze converteren om jouw bedrijfsdoelen te realiseren. Samen met jouw feedback nemen we dus een slimme start, want goed begonnen is half gewonnen.

Kick-off Meeting

Tijdens een kick-off meeting brengen we alle bedrijfsdoelen en verwachtingen in beeld. Bovendien is dit ook het ideale moment om uitgebreider kennis te maken met jouw producten of diensten.

Research & Analyse

In deze fase maken we een uitgebreider onderzoek in bepaalde gegevens. Deze inzichten helpen ons in een latere fase bij de opzet van de online campagnes. Zo zal bijvoorbeeld een keyword research ons helpen bij Google Search campagnes en een doelgroep analyse bij de targeting.

Roadmap

Bij de roadmap bepalen we het tempo en de werkwijze van onze samenwerking zodat elke persoon de juiste taken en flow kent. We mikken altijd op een efficiënte samenwerking die past binnen het budget.

Budget & targets

Op basis van je budget en targets zullen wij advies en begeleiding geven om de juiste keuzes te maken. Na verloop van tijd kan dit altijd worden bijgestuurd op basis van de online resultaten.

logo van ginsonline
logo van sipwell
logo van skylux

Vertel ons over jouw project!

Vragen? Verkennend gesprek? Vrijblijvende offerte?
Het kan allemaal, zonder druk, zonder verplichtingen.