Doelgerichte campagnes met opvallende visuele advertenties.

Facebook Ads
Facebook is nog steeds het meest gebruikte en bekendste sociale netwerk van België.  Hoewel ook andere sociale media platformen aan het groeien zijn, heeft Facebook Business Manager erg veel targeting mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Samen met sterke content en een slimme strategie mikken we op winstgevende campagnes om je bedrijfsdoelen te behalen.

 

Jouw boodschap op de juiste plaats en op het juiste moment.

Opvallende content in Facebook & Instagram

Op basis van onze uitgestippelde strategie creëren we "micro-content" voor je social media kanalen. Dit zijn korte boodschappen met afbeeldingen, animaties of video's die specifiek ontwikkeld worden voor het doel waarvoor ze moeten presteren.

Groei je doelgroep met gerichte campagnes

Juiste targeting, structuren en optimalisaties zijn een essentieel onderdeel van succesvolle campagnes. Skillmedia neemt het volledige beheer op zich. Van creatie t.e.m. het optimaliseren en rapporteren v.d. campagnes.

Data-driven

In tegenstelling tot offline kunnen we online alles meten, testen en bijsturen. Samen met Google Analytics ontvang je van ons nieuwe inzichten en rapporten op maat om steeds de juiste beslissingen te nemen en voorsprong te nemen op concurrenten.