Wij monitoren, optimaliseren en analyseren je online campagnes.

Online Campagnes

Of u nu mikt op naamsbekendheid, online sales of lead generatie. Met online campagnes maken we jouw boodschap zichtbaar aan de juiste persoon, op het juiste moment en op de juiste plaats.  Met onze online strategie, targeting en optimalisaties werken we richting een duurzame samenwerking met winstgevende resultaten.

Wij monitoren, optimaliseren en analyseren je online campagnes.

Hoe we bijdragen tot meer ROI

Wij geloven dat optimalisatie meer omvat dan het verbeteren van je campagnes. Daarom zetten wij efficiënt werken, flexibel communiceren en blijven innoveren als de basis van onze samenwerking. Hierdoor werken we in 2 richtingen waarbij we enerzijds je prestaties maximaliseren en anderzijds ook onnodige kosten uitsluiten met de focus op jouw bedrijfsdoelen.

Enkel zichtbaar voor jouw doelgroep

We hechten veel belang aan een zeer gerichte targeting want elke eurocent van je budget telt. Op basis van je bedrijfsdoelen, feedback en data uit Google Analytics creëren we gerichte doelgroepen op basis van demografische gegevens, interesses of cookies.

Duidelijke rapportages op maat

Verkrijg meer inzicht in de prestaties van je Google Ads campagnes. Ontvang duidelijke maandelijkse rapporten en proactief advies om jouw online groei te maximaliseren. Onze rapporten kunnen ook andere kanalen rapporteren zoals facebook, instagram, analytics enz…

logo van ginsonline
logo van sipwell
logo van skylux

Vertel ons over jouw project!

Vragen? Verkennend gesprek? Vrijblijvende offerte?
Het kan allemaal, zonder druk, zonder verplichtingen.