Bereik eerdere website bezoekers tijdens ze online surfen met remarketing campagnes.

Over Remarketing
Remarketing is een strategisch onderdeel van online adverteren. Hiermee bereik je eerdere website bezoekers met een specifiekere boodschap. Deze vorm van online adverteren wordt gebruikt in Google search, display of video. Ook via social media kan remarketing een strategische manier zijn om je online resultaten te stimuleren.

Strategische remarketing afgestemd op je doel.

Remarketing in Google Search

Hiermee geef je je advertenties weer in het zoeknetwerk van Google in de vorm tekst. Een goede remarketing campagne zou bijvoorbeeld een gerichte boodschap kunnen weergeven aan website verlaters die eerder specifieke pagina's hadden bekeken van je website.

Display & Video Remarketing

Hiermee geef je je advertenties weer in het Display Netwerk van Google in de vorm afbeeldingen, bewegende beelden of video's. Het Google Display Netwerk (GDN) omspant meer dan twee miljoen websites en is de geschikte manier om je eerdere website bezoekers opnieuw te bereiken tijdens ze surfen online.

Social Remarketing

Ook via facebook en Instagram kan je remarketing gebruiken om je doelgroep opnieuw aan te spreken met een gerichte visuele boodschap.