Vertel je verhaal met krachtige online video's.

Video marketing
Wij geloven dat video de toekomst is. Video is ook in BelgiĆ« nog steeds in volle opmars. Bij een video strategie koppelen we jouw bedrijfsdoelen aan kwalitatieve online video’s die we vervolgens zichtbaar maken bij jouw specifieke doelgroep. Bij Skillmedia loodsen we u vlot doorheen het hele traject: van strategie, uitvoering, distributie t.e.m. het meten van je online video campagnes.

Een totale uitvoering van uw videoproject.

Video Strategie op maat

We starten met een slimme videostrategie. Dit omvat alle belangrijke aspecten om jouw bedrijfsdoelen te realiseren. Welke boodschap willen we overbrengen? Wie is de doelgroep? Welke middelen zijn nodig? ...

Voorbereiding & planning

Bij de voorbereiding gaan we de laatste revisies van het script afwerken en alles opnemen in onze planning voor een vlot verloop op de set.

Opname

Met ons team van ervaren videografen zorgen we voor een goede begeleiding en assistentie op de set. We werken altijd met de beste materialen voor licht, geluid en video om het verschil te maken in kwaliteit.

Montage van de video's

Zodra we alle audio en video hebben vastgelegd kunnen we starten met de montage van de video. In dit proces is er altijd voldoende ruimte voor revisies om een perfecte video tot stand te brengen. De video kan vervolgens worden aangepast in alle nodige formaten klaar voor distributie.

Video adverteren

Nu is het tijd om jouw video te verspreiden naar je specifieke doelgroepen. Alle online campagnes worden bij ons intern opgezet zodat we nadien alles rechtstreeks kunnen meten en rapporteren.

  • logo van sipwell
  • logo van ginsonline
  • logo van skylux
  • logo van slow cabins